Open Kerk Nijkerk NICEA

De open nicea kerken uit Nijkerk met evangelisatie nieuws voor jou.

Kerken in Nijkerk

In deze rubriek vindt u informatie van de kerken in Nijkerk.

De schakel kookt graag voor u

Afgelopen donderdag zijn we gestart met het koken van heerlijk stamppotten en soep. We hebben veel positieve reacties gekregen en willen ook deze week weer voor u koken!

Deze week opnieuw heerlijke, zelfgemaakte stamppot en soep, die u alleen nog maar op hoeft te warmen. Vanaf week 6 gaan we u verrassen met een nieuw menu.

Erwtensoep of Kerriesoep met kip € 6,00 per liter
Boerenkool met rookworst of Hutspot met gehaktballetjes € 6,00 per 500 gram

Tip van de week: Geef een maaltijd of een liter soep cadeau aan iemand die op dit moment een opkikkertje kan gebruiken.

U kunt uw bestelling voor deze week doorgeven tot uiterlijk dinsdag 2 februari 12.00 uur.

Dit kan via:

• Deze link: https://forms.gle/vKPnfHGCvoch8S4S8
  • Telefonisch: 033-2460804 / 06-40943100

Alvast bedankt en eet smakelijk!

Team De Schakel

Corona crisis

Zoals u bekend zal zijn is de lockdown verlengd met 4 weken tot 2 maart 2021.

Op basis hiervan heeft de crisiskerkenraad van de Hervormde Gemeente Nijkerk afgelopen donderdag besloten om:

1. de kerkdiensten alleen online te houden vanuit de Opstandingskerk tot en met zondag 7 maart a.s.
2. Het verenigingswerk zoveel mogelijk digitaal vorm te geven.
3. Op basis van de persconferentie van dinsdag 2 maart a.s. de crisiskerkenraad een nieuwe afweging te maken.

Meer informatie vindt u op Hervormd Nijkerk

Geen School Kerk en Gezin dienst in 2021

NIJKERK - Begin 2021 bleek dat het niet zou lukken om dit jaar de School Kerk en Gezin dienst te organiseren.

De lockdown door de Corona crisis en scholensluiting maken het onmogelijk een themaweek te organiseren.

We hopen met Biddag de volgende Kerk-School-Gezin-samenwerking te realiseren.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

NIJKERK - Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen.

Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.

Ziet u ook hoe belangrijk de kerken zijn voor mensen van binnen en buiten Nijkerk? Geef dan via Actie Kerkbalans.

Zo behouden we samen wat waardevol is. Help mee en geef aan uw eigen kerk wat u kunt missen.

Week van gebed 2021

Deze week is de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen.

Christenen bidden in deze week samen voor eenheid.

Deze gebedsbeweging begon al ruim 150 jaar geleden en wordt wereldwijd gehouden.

Naar schatting doen in Nederland zo'n 200.000 mensen jaarlijks mee met het initiatief.

Dit keer is het thema #blijfinmijnliefde. Deze oproep is een oproep van Jezus zelf uit Johannes 15.

Ook jij kunt meedoen! In 2021 vindt de gebedsweek plaats van 17 t/m 24 januari.

De kerken van Nijkerk heten u hartelijk welkom in de kerkdiensten.

2003 - 2019 Nijkerkse Interkerkelijke Commissie Evangelisatie Activiteiten | Facebook | Twitter